HAPPY FOOD EXPRESS

HAPPY FOOD EXPRESS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 870 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Food express. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:47 75 minuten gewacht, bestelling niet compleet. Kwaliteit wel goed. Bezorger vriendelijk. *heb nog 2 frikandellen tegoed van je
24 sep 2022 om 16:46 Also 90 Minuten Wartezeit wären noch optimistisch eingeschätzt. Nachdem zu verschiedenen Zeiten angerufen wurden wurde uns mehrfach versichert, die Lieferung sei in wenigen Minuten vor Ort. Da habe ich ihm nur gesagt: Du lügst doch XD Nicht machen!
23 sep 2022 om 18:51 Sinds het verval van A&A is dit toch wel een heel lekker restaurant!
23 sep 2022 om 9:07 Heerlijk eten lekkere grote burgers! En betaalbaar wel jammer dat het minimale bestelbedrag 32 euro moet zijn we zijn met z’n 2 en dus hebben nog een extra pizza bestelt voor morgen.. verder is het top eten!
20 sep 2022 om 20:13 Voor het eerst hier besteld, ik dacht “even wat anders proberen”. Helaas is het wat tegengevallen. De friet was erg gekruid, te zoutig en dat vond ik best jammer. De hamburger was koud en het vlees was amper gekruid. Niet voor herhaling vatbaar.
19 sep 2022 om 1:36 Eten was erg warm en meer dan genoeg ondanks dat ze wel een stuk moesten rijden
18 sep 2022 om 20:26 Kreeg aanvankelijk iets heel anders dan ik besteld had, werd gelukkig redelijk snel rechtgezet. Eten was prima, toen het er eenmaal was, maar inmiddels niet meer heel erg warm.
16 sep 2022 om 19:48 Top gewoon, eerste keer, ze moeten toch ver om hier te bezorgen.. maar alles was
9 sep 2022 om 19:39 Erg lekker en een kwartier eerder bezorgd dan verwacht. Porsie friet had iets groter gemogen.
9 sep 2022 om 8:57 2 las vegas bacon egg burger menu.s besteld en wat was het weer lekker! , goed van smaak ruim voldoende vlaamse friet bij aankomst ook goed warm! Al met al heerlijk gegeten bedankt . Ook de bezorger was erg vriendelijk.
5 sep 2022 om 14:08 Zeer snel, binnen 16 minuten, goed eten. Aardader.
1 sep 2022 om 7:02 Biefstuk was praktisch rauw en de gorgonzola roomsaus was erg waterig en had weinig smaak. Patat erg slap Dit gerecht voor mij niet meer.