HAPPY FOOD EXPRESS

HAPPY FOOD EXPRESS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 388 beoordelingen
27 feb 2020 om 21:42 Zoals altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Groeten van jullie vaste klanten :)
26 feb 2020 om 21:48 Zeer goede ervaring met deze restaurant altijd klantvriendelijk. Meestal binnen 20/30 min bezorgd. Deze bezorgzaak is een aanrader!
23 feb 2020 om 20:56 Halve bestelling gekregen en 1,5 uur moeten wachten , telefonisch niet bereikbaar om aan te geven dat de bestelling niet compleet is dus gewoon op gelicht , en het eten was uiteindelijk ook slecht .
23 feb 2020 om 20:20 De patat was nat, klef en slap. De frikandellen waren slap kapot gebakken, in te koud vet. Erg jammer dit!
20 feb 2020 om 22:33 Zoals altijd heerlijk eten en goed op tijd bezorgt. Volgende keer weer bij jullie bestellen. Top !
18 feb 2020 om 21:10 Het eten werd snel en correct bezorgd. Helaas was het niet erg lekker. De aardappel schijfjes waren te lang gebakken en de hamburger had een rare saus en de sla die erop zat waren dunne slappe sliertjes. Hier bestellen we niet nog een keer.
17 feb 2020 om 9:31 Bezorging was ongeveer een 20 minuten eerder. Smaak was prima, echter voor een grote Shoarma speciaal schotel vond ik de hoeveelheid meer op een medium lijken.
16 feb 2020 om 19:43 Onvriendelijke bezorger, leek echt chagrijnig. Ik kreeg de burger net gegooid in men handen en ondersteboven. Burger was niet echt lekker en ook niet netjes geserveerd. Laatste keer.
14 feb 2020 om 20:28 Het eten was echt heerlijk. Goed warm en snel bezorgt. Zeker voor herhaling vatbaar. Top!!
11 feb 2020 om 22:23 Het was echt super lekker en je krijgt veel voor je geld.
9 feb 2020 om 12:22 Ik heb de zalm besteld, maar zal dat nooit weer doen. Hij leek wel van rubber, drijvend in een plas vet met wat nauwelijks te herkennen gesmoorde groenten. De aardappeltjes (veel) waren gelukkig prima van smaak, de kat heeft de zalm opgegeten.
5 feb 2020 om 19:35 Goed eten en super snel bezorgd! Top!