HAPPY FOOD EXPRESS

HAPPY FOOD EXPRESS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 821 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Food express. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 18:32 Ik bestel iets waar ik zin in heb, word ik gebeld dat het er niet meer is. Kies ik iets anders uit, blijkt goedkoper te zijn maar er is niks met de prijs gedaan. Ivm werk ook al optijd een tijd aangegeven, maar het eten was veel later.
23 jun 2022 om 23:00 Ik heb mijn eten niet gehad
23 jun 2022 om 20:08 Niet erg lekker het broodje was compleet doorweekt door de saus had een cheeseburger besteld kaas was nergens te vinden het pakketje brood met vlees was niet lekker alles zo in de container gemikt en genoodzaakt ergens anders te bestellen
19 jun 2022 om 11:12 Zoals altijd was het ook dit keer weer heerlijk. Grote porties en nog lekker warm bezorgd. Tot de volgende keer
17 jun 2022 om 8:51 Bestel hier vaker en nog altijd tevreden!
6 jun 2022 om 21:38 Ik heb besteld om 19:02 en krijg mijn eten om 21:30 vervolgens bel ik het bedrijf op om 20:30 en krijg ik te horen dat het allemaal uitloopt. Ik zou gratis drinken mee krijgen van de bezorgen door het probleem maar ook dat kreeg ik niet.
5 jun 2022 om 19:59 Bezorgtijd bedroeg bijna twee uur! Daarnaast was de pizza koud en was het slappe patat. Voor ons geen tweede keer!
30 mei 2022 om 1:48 Ik heb ruim een uur op mijn eten moeten wachten. Eten was verder prima.
25 mei 2022 om 21:00 Heerlijke spareribs, precies zoals ze moeten zijn. Patat was een beetje droog en helaas kruidenboter ipv knoflooksaus gekregen.
20 mei 2022 om 13:14 heerlijke spare ribs
7 mei 2022 om 14:36 Echt de beste loempia’s die ik ooit heb besteld via thuisbezorgd. Complimenten voor de chef :)!
5 mei 2022 om 12:15 Het eten was lekker. Het hamburger broodje was idd XL, alleen jammer dat de burger geen XL was.