HAPPY FOOD EXPRESS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 917 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Food express. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 9:15 Wow, ze waren er binnen een kwartier, exreeem goed.
3 feb 2023 om 9:32 Tijdens de Dutch open Darts Hier besteld vanuit Hooghalen. Van te voren nog gebeld en werd mij verteld dat de wachttijd "60 minuten ongeveer is" PAS NA 2,5 UUR HET ETEN ONTVANGEN, is wel achteraf opgelost met extra snacks en flesje wijn
30 jan 2023 om 8:07 Ontzettend lekker gegeten. Kwaliteit was heel goed en het was meer dan genoeg. Helaas wel 90 min moeten wachten op ons eten, dat is wel een nadeel. Maar zeker een aanrader, gewoon wat eerder je bestelling doen.
29 jan 2023 om 22:49 Het was zoals altijd weer heerlijk. Wij hebben ontzettend genoten. Ga zo door en tot de volgende keer
29 jan 2023 om 21:15 Als je dagelijks besteld, verwacht je service, hier niet.
28 jan 2023 om 21:55 Veel te laat. Koud. Te weinig. Gewoon kut
28 jan 2023 om 21:44 Eten duurde lang, bezorger niet heel vriendelijk ofzo
28 jan 2023 om 20:26 Als je eten besteld, en je een kleine versnapering wenst kan dat hier, raar dat dat bij andere aanbieders niet kan, want de kwaliteit van het eten is hier matig, maar door de combi toch ff bestellen.
28 jan 2023 om 19:30 3 hamburger xl menu's besteld, maar wat een teleurstelling.. Het eten was amper nog warm toen het bezorgd werd. En het was niet lekker. De hamburgers zijn vieze fabrieksburgers, dun en zo taai dat het van rubber lijkt. Dit was eens maar nooit meer.
26 jan 2023 om 14:59 Vlak voor sluit eten besteld . Geen probleem ! Eten was er snel , en was nog warm ook (20 minuten rijden ).
23 jan 2023 om 22:43 Bezorging is vaak erg snel, eten was meer dan prima.
21 jan 2023 om 20:40 Ze gaven aan dat het een 60 min zou duren voor ons eten zou komen oke prima maar dik anderhalf uur later kwam het pas beetje jammer want hierdoor was het niet heel warm mee